Ontwerp je eigen leefstijl

Mijn missie: Zeeland Vitaal

Ik geloof dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen als hij vitaal en veerkrachtig is en lekker op zijn plek zit.

Organisaties kunnen een grote rol spelen om medewerkers hierin te faciliteren en stimuleren om hierin eigen regie te pakken. Want medewerkers zijn je bedrijf en gezonde medewerkers zorgen voor een gezonde bedrijf.

Ik neem jullie graag mee op mijn missie Zeeland Vitaal.
In mijn logo staat de Zeeuwse knoop centraal, een symbool van Zeeland, maar nog belangrijker het lievelingssymbool van mijn moeder. En nu ook symbool voor mijn reis die 5 jaar geleden begon.
1 telefoontje zette mijn leven op zijn kop. Mijn moeder was ziek. Later bleek al snel ongeneeslijk ziek.
BAM…standje overleven.
Na haar overlijden kwam ik in een burn-out terecht. Een periode van veel zorgen, twee verhuizingen, nieuwbouw van ons huis in combinatie met werk, gezinsleven en sociale activiteiten zorgden voor een disbalans tussen inspanning en ontspanning. De meter sloeg rood uit. De batterij was leeg.

En actiegericht als ik ben, had ik al snel een afvinklijstje om terug te gaan naar mijn oude leven. Zo werkt dat dus NIET…
Er was meer nodig en ik ging op zoek, las alles over gezond leven, mentale gezondheid en experimenteerde wat ontspanning voor mij is. Dat ging steeds beter.
En toen, weer een telefoontje, mijn vader had een hartstilstand gekregen. BAM, overleven 2.0. Gelukkig had ik inmiddels wat tools in mijn rugzak die ik meteen in praktijk kon brengen.

Maar hij kwam er bovenop en ik herstelde ook stap voor stap.

Mijn geloof dat we zelf heel veel invloed hebben op onze gezondheid werd sterker en sterker.
En dit moesten meer mensen weten.

Dus is het mijn missie geworden  om anderen te inspireren,  met professionele kennis, niet alleen vanuit de ervaring. Want mijn verhaal is niet een ander zijn verhaal.

Zo volgde ik de Post-HBO opleiding Leefstijlcoach bij Sonnevelt Opleidingen en de Post-HBO opleiding Vitaloog aan de Vitacademie. De opgedane kennis en ervaring van deze opleidingen combineer ik met mijn jarenlange ervaring  op het gebied van marketingcommunicatie, want de kritische succesfactoren voor een succesvol vitaliteitsbeleid zijn in mijn ogen een gezonde dialoog en communicatie.

Als Vitaloog® ondersteun ik vanuit het prachtige Zeeuws-Vlaanderen nu werkgevers in het vitaal en veerkrachtig houden en krijgen van medewerkers om zo duurzame inzetbaarheid te vergroten en langdurig verzuim te voorkomen.

 ✍ Ontwikkelen en uitvoeren vitaliteitsbeleid gericht op organisatie, team en individu.
 🧠 Workshops en trainingen
 🗨 Coaching 1-op-1

 “Stap voor stap naar een vitale organisatie”