Boekentip: “Lang zal je Leefstijl”

Het is tijd voor verandering
51% van de Nederlanders ouder dan 20 jaar kampt met overgewicht. We zijn Europees kampioen in zitten. Daarnaast ervaart één op de vijf werknemers burn-out klachten, en heeft 20-25% van de Nederlanders slaapproblemen. Deze alarmerende cijfers zijn een duidelijk signaal: het is hoog tijd om proactief aan de slag te gaan met onze gezondheid. Pak dus de regie een fit en energiek leven, zowel nu als in de toekomst.

Maar waar begin je? Met zoveel informatie die rondgaat in boeken, online en op social media, kan het overweldigend zijn om de eerste stap te zetten.

Aan de slag met een gezonde leefstijl
Gelukkig helpen Millie van der Heijden en Klaas Koster je op weg met hun boek ‘Lang zal je Leefstijl’. Ze streven ernaar om “het moeilijke weer makkelijk te maken”, en dat doen ze op een toegankelijke manier, maar met diepgang en de juiste onderbouwing.

Welkom op het leefstijlplein, jouw startpunt voor een fit en energiek leven. Hier draait alles om lekker en gezond eten, bewegen en ontspannen. Kies wat voor jou het belangrijkst is en stap binnen in het voedings-, bewegings- of ontspanningshuis. Je vindt er praktische tips en onderbouwende informatie om direct mee aan de slag te gaan. Het boek biedt inzichten en informatie op verschillende niveaus. Het begint bij de basis, het fundament, maar het reikt ook verder voor wie een stap extra wil zetten op de reis naar een gezonde leefstijl.

Spread the word
Ben jij overtuigd van de voordelen van een gezonde leefstijl en wil je anderen inspireren en motiveren om hieraan te werken? ‘Lang zal je Leefstijl’ biedt inspirerende voorbeelden en handvatten om dit succesvol aan te pakken. Deel jouw kennis en inzichten uit het boek met je gezin, organisatie en collega’s.

Veranderen is moeilijk, maar niet onmogelijk
Vaak weten we wel wat gezond is en wat niet, maar toch blijft veranderen moeilijk. Gelukkig biedt het boek ook een formule waarmee succesvol veranderen mogelijk wordt. Stap voor stap kun je meer energie krijgen, stress verminderen en een fitter lichaam bereiken.

Nieuwsgierig geworden?
Bestel hier je exemplaar (geen sponsoring, ik gun iedereen een gezond en vitaal leven waarin je kunt doen wat jij leuk en belangrijk vindt!):

https://www.vitawebshop.nl/product/lang-zal-je-leefstijl/