Ervaar jij vaak stress en spanning in het dagelijkse leven? Ik weet er alles van. Gelukkig heb jij een geweldige tool binnen handbereik: jouw ademhaling. Ademhaling is een krachtig hulpmiddel om stress te verminderen, focus te vergroten en je gezondheid te verbeteren.
We ademen zo’n 22.000 keer per dag, maar 80% van de mensen ademt niet functioneel. Dat wil zeggen niet passend bij hetgeen dat ze op dat moment aan het doen zijn. Tijd om de kracht van ademhaling te ontdekken en te benutten.

Met de ademtool Pebbles van Glimp Health kun jij die kracht nog beter benutten.

Met Pebbles kun jij verschillende ademhalingstechnieken uitproberen en ontdekken wat voor jou werkt. Het helpt jou echt om een gezonde gewoonte van bewust ademen op te bouwen. En het mooie is dat je gewoon mee ademt met de trillingen en jouw voortgang kunt bijhouden in de app. Super handig! 📱

Voordelen van Pebbles:

1️⃣ Onmiddellijke stressverlichting: Zelfs een ademhalingsoefening van 5 minuten kan jou helpen om stress te verminderen. Met Pebbles heb jij altijd toegang tot begeleide oefeningen die jou helpen om stress te verminderen en tot rust te komen.

2️⃣ Inzichten in je gezondheid: Door jouw ademhaling bij te houden in de app, krijg jij inzichten die jou helpen om grip te krijgen op jouw mentale gezondheid. Pebbles is echt een waardevolle toevoeging voor jouw algehele welzijn.

3️⃣ Verbeterde Hartslagvariabiliteit (HRV): Pebbles meet ook hartritmevariabiliteit, de sterkste wetenschappelijke indicator voor een gezond hart en een kalme geest. Een hogere HRV geeft aan dat ons lichaam goed met stress kan omgaan en kan ontspannen wanneer dat nodig is. Dagelijkse ademhalingsoefeningen helpen bij het verbeteren van jouw hartslagvariabiliteit.

liHoewel Pebbles geweldig is om zelfstandig te gebruiken, is het ook aan te raden om professionele begeleiding te krijgen van een ademcoach voor een correcte uitvoering van de technieken.

Wil jij aan de slag met Pebbles? Via deze link ontvang je 10 euro korting.

Heb jij al ervaring met Pebbles van Glimp Health of andere ademhalingstools?

 
Bron beeldmateriaal: Glimp Health

 

Deel jouw gedachten hieronder in de comments! 👇