Vitaal verbonden; De kracht van communicatie
Allemaal leuk die vitaliteits- en gezondheidsinitiatieven, maar hoe betrek je medewerkers nu echt bij jouw plannen?

Een van de belangrijkste succesfactoren voor vitaliteit op de werkvloer is communicatie.
Maar vaak wordt dit ook onderschat. Dankzij een sterke communicatiestrategie kun je de dialoog aangaan over vitaliteit en jouw activiteiten en aanbod onder de aandacht brengen en zo medewerkers stimuleren zelf de regie te pakken over hun gezondheid en vitaliteit.

Hier komt voor mij het beste van twee werelden samen. Namelijk mijn jarenlange kennis en ervaring in marketingcommunicatie en mijn passie voor vitaliteit en gezonde leefstijl.

Ik help organisaties om:

📢 De boodschap over te brengen: Door middel van doelgerichte communicatie zorgen we ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van de beschikbare vitaliteitsprogramma’s, initiatieven en hulpbronnen.

🤝 Betrokkenheid te vergroten: Door een open dialoog te creëren en medewerkers aan te moedigen om actief deel te nemen, vergroten we de betrokkenheid bij vitaliteitsactiviteiten en stimuleren we een gezonde levensstijl.

🌱 🌟 Succesverhalen te delen: Ik geloof sterk in het belang van het delen van succesverhalen van collega’s als inspiratiebron voor anderen. Door de successen en prestaties van medewerkers op het gebied van gezondheid en welzijn te delen, creëer je een motiverende omgeving waarin anderen worden aangemoedigd om ook stappen te zetten naar een gezondere levensstijl.

Vitale communicatie adviseur

Hulp nodig?
Of het nu gaat om het opzetten van een interne communicatiestrategie, het ontwikkelen van boeiende content  voor intranet of andere kanalen of het organiseren van workshops en evenementen, ik sta klaar om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van een gezondere en vitalere werkomgeving.